Кремле, починай істерику! Трамп прийняв доленосне рішення

Дональд Фредович не стане чинити політичне самогубство і накладати "вето" на вбивчий для РФ законопроект.

Дональд Трамп. Фото:ua-today.com

Президент США Дональд Трамп ознайомився з остаточною версією законопроекту щодо санкцій проти Росії та планує його підписати. Про це йдеться в заяві Білого дому, передають Патріоти України з посиланням на CNN.

"Трамп читав ранні версії законопроекту, погоджував його елементи і грунтуючись на своїй реакції по цих переговорах, затвердив законопроект і має намір його підписати", - повідомили в Білому домі.

Як відомо, 28 липня Сенат переважною більшістю голосів проголосував за нові санкції проти Росії, Ірану, Північної Кореї.

Палата представників США прийняла законопроект "Протидія противникам Америки через санкції", в якому важливе місце відведено підтримці суверенітету і територіальної цілісності України, а також посиленню санкцій проти РФ.

Новий законопроект викликав невдоволення в країнах Євросоюзу і європейських інститутах. Нові санкції передбачають штрафні санкції для європейських компаній, які, зокрема, будуть співпрацювати з російським "Газпромом" при реалізації газопроводу "Північний потік-2".

У свою чергу, президент Росії Володимир Путін заявив, що якщо США приймуть законопроект про нові антиросійські санкції, це викличе особливий жаль. За його словами, відповідь Росії буде залежати від остаточного варіанта законопроекту, розглянутого Вашингтоном.

Виконував завдання росіян: Харківський підприємець проведе п'ять років у тюрмі (фото)

середа, 24 квітень 2024, 19:14

Орджонікідзевський районний суд Харкова виніс вирок 44-річному приватному підприємцю з Харкова, який співпрацював із російськими окупантами. Чоловіка визнали винним і призначили йому покарання у вигляді п'яти років і шести місяців тюрми. У суді чоловік...

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...