Кремлівське лоббі: У парламенті ЄС виступили за скасування санкцій проти керівництва розвідки та ФСБ РФ

Наразі йдеться про двох російських чиновників - Олександра Бортнікова та Михайла Фрадкова.

Європарламент. Ілюстрація:ua.112.ua

Ряд депутатів Європейського парламенту лобіюють скасування заборони Євросоюзу на поїздки керівнику Федеральної служби безпеки Росії Олександру Бортнікову і главі російської служби зовнішньої розвідки Михайлу Фрадкову. Про це з посиланням на лист європарламентарів повідомляє EUobserver, передають Патріоти України з посиланням на УНН.

Як зазначається, за скасування обмежень ЄС щодо поїздок двом російським чиновникам в опублікованому в The Independent листі виступили ряд членів Європарламенту, які в основному представляють консервативну ЄНП.

"Євродепутати в листі ... хочуть скасувати обмеження щодо керівника федеральної служби безпеки РФ Олександра Бортнікова і глави російської служби зовнішньої розвідки Михайла Фрадкова", - йдеться в повідомленні.

Європарламентарі стверджують, що "ці обмеження ЄС створюють ризики безпеки в боротьбі з тероризмом".

Російська ракета впала поряд з кордоном Польщі - Туск

субота, 27 квітень 2024, 16:29

Вночі проти 27 квітня одна з російських ракет, якими РФ завдавала ударів по Україні, впала за 15 км від кордону з Польщею. Про це прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск повідомив у Мережі Х, передають Патріоти України. "На Львівський район сьогодні впали ...

Сирський на "Рамштайні" розповів про ситуацію на передовій та потреби ЗСУ

субота, 27 квітень 2024, 16:00

Головнокомандувач Збройних сил генерал-полковник Олександр Сирський поінформував учасників 21-ого засідання Контактної групи з питань обороноздатності України про складну оперативно-стратегічну обстановку та про нагальні потреби України у озброєнні та ...