Кремлівські поплічники видали себе: Під час протестів "жовтих жилетів" у Парижі розгорнули "прапор ДНР" (фото)

Прапор проросійських бойовиків розгорнули їх французькі поплічники – Фабріс Сорлін та Ксав'єр Моро.

Моро та Сорлін під час протестів у Парижі. Фото: соцмережі.

У Парижі під час демонстрації "жовтих жилетів" двоє поплічників російських окупантів на Донбасі розгорнули прапор псевдореспубліки "ДНР". Відповідний знімок розмістили у Telegram-каналі WarGonzo, передають Патріоти України.

Відомо, що прапор проросійських бойовиків розгорнули їх французькі поплічники – Фабріс Сорлін та Ксав'єр Моро. Обидва французи внесені до бази "Миротворця".

Так, Моро приїжджав на окупований Донбас у листопаді 2018 року. Він брав участь у псевдовиборах на Донбасі у якості спостерігача. Живе та працює у Москві. Моро є автором низки книг, зокрема, "Україна. Чому помилилась Франція" та "Нова велика Росія".

Своєю чергою, Сорлін теж незаконно побував на окупованому Донбасі. Він є лідером французької ультраправої організації "Судний день" та палким прихильником "руского міра".

"Як голова уряду я повинен": Шольц заявив, що не передає Україні Taurus, бо боїться війни Росія-НАТО

четвер, 28 березень 2024, 11:28

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вкотре відмовився надати далекобійні ракети Taurus Україні. Він пояснив це тим, що важливим для нього лишається "не ескалювати" війну до зіткнення Росії та НАТО. Водночас на сьогодні Німеччина витратила на допомогу Україні ...

"Репліка GLSDB": Експерт розповів, чим особлива авіабомба, яку росіяни скинули на Харків

четвер, 28 березень 2024, 11:25

Вдень 27 березня російська терористична армія вдарила по Харкову авіабомбою з 200-кілограмовою бойовою частиною. За словами військового експерта Сергія Грабського, це новий тип зброї, яку росіяни цинічно тестують на мирних жителях України. Також він на...