Кремлівські рокіровки: Путін призначив нового посла РФ у США

Анатолій Антонов змінить на цій посаді Сергія Кисляка.

Анатолій Антонов. Фото:Комментарии.руЗаступника міністра закордонних справ Росії Анатолія Антонова призначили новим послом у США. Про це повідомили на офіційному сайті Кремля, передають Патріоти України.

"Указом президента Анатолій Іванович Антонов призначений Надзвичайним і Повноважним послом Російської Федерації в Сполучених Штатах Америки і Постійним спостерігачем Російської Федерації при Організації американських держав у Вашингтоні, Сполучені Штати Америки, за сумісництвом", - сказано в повідомленні.

Антонов змінить на цій посаді Сергія Кисляка. Слід зазначити, що Антонов - добре відома фігура серед дипломатів США, деякі охарактеризували його як жорсткого, добре підготовленого переговорника, який також може бути впертим пропагандистом, якщо виникає така необхідність.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...