Кремлівський слід: У ЗСУ заявили про затримання диверсантів напередодні вибухів під Вінницею

Правоохоронці затримали групу диверсантів, але, можливо, хтось із неї так і лишився на свободі.

Диверсійна група могла доправити на безпілотнику підривний пристрій, який і став причиною вибухів на складах боєприпасів під Калинівкою Вінницької області. Про це на своїй сторінці у Facebook написав речник головного управління розвитку і супроводу матеріального забезпечення ЗСУ Сергій Місюра, повідомляють Патріоти України.

За його словами, після отримання розвідданих з 25 числа у Вінницькій області під видом антитерористичних навчань були проведені обшуки й переслідування диверсійних груп

"І два дні проходили пошуки і ведення цих груп. Основна маса була визначена, їхні цілі - й були затримані. Основна маса, але не всі. Тому одна група і змогла доправити на безпілотнику підривний пристрій", - йдеться у повідомленні Місюри.

"Постові доповіли про звук у небі, потім почалися підриви снарядів, які стояли на вулиці. Це підтверджено - працював безпілотник, і це терористичний акт", - додав він.

Також Місюра запевнив, що снаряди у підземних бункерах не постраждали, а розриваються танкові снаряди і 120-мм міни, які були на вулиці.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...