Крім російських: Україна може звільнити від мита всі б/у автомобілі, - Яценюк

Уряд України внесе до Верховної Ради законопроект про скасування імпортного мита на автомобілі, які були у використанні.

Україна може звільнити від мита всі б/у автомобілі. Фото: autonews.autoua.net.

Кабінет Міністрів України внесе до Верховної Ради законопроект про скасування імпортного мита на автомобілі, які були у використанні. Про це заявив глава Уряду України Арсеній Яценюк, давши доручення підготувати документ Міністерству фінансів, Міністерству економічного розвитку і торгівлі, а також Державній фіскальній службі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Це повинно поширюватися на всі автомобілі, за винятком тих, які мають російське походження. Я отримав десятки, сотні листів від громадян: вони вважають, що буде правильний крок, щоб зняти навантаження. Це допоможе громадянам придбавати автомобілі", - зазначив Яценюк.

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...