"Кровосісі працюють": Азаров проштовхнув у Кремль новий проект по Україні

Проект спрямований на створення електронної бази даних "доказів злочину київського режиму".

Микола Азаров. Фото: ЖЖКерівництвом так званого Комітету порятунку України, головою якого є колишній екс-прем'єр-міністр України Микола Азаров розроблений і направлений на затвердження в адміністрацію президента Росії Володимира Путіна інформаційний проект Справедливість. Про це на своїй сторінці в Facebook написав координатор групи Інформаційний спротив, народний депутат Дмитро Тимчук, повідомляють Патріоти України.

- Проект спрямований на створення електронної бази даних "доказів злочину київського режиму" в частині порушення прав людини, а також організацію юридичної та матеріальної допомоги "потерпілим" з числа проросійських активістів-сепаратистів і агентури Кремля в Україні (передбачає розділи "політичні репресії та політв'язні в Україні", "вони зникли в Україні", "правозахисна приймальня"), - зазначив Тимчук.

Як наголошується в повідомленні, за результатами накопичення та узагальнення отриманої інформації, представники "Комітету" планують направити звернення в Європейський суд з прав людини та міжнародні правозахисні структури зі скаргами на українську владу.

Масований удар 29 березня: У Повітряних силах розповіли, скільки дронів і ракет вдалося збити

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:57

Протиповітряна оборона в ніч на 29 березня знищила 84 повітряні цілі противника з 99, якими Росія атакувала Україну,, заявив командувач Повітряних сил Микола Олещук, передають Патріоти України. Пряма мова: "В ніч на 29 березня 2024 року противник зав...

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...