"Кривава баня" в Керчі": Кремлівська пропаганда вже поклала відповідальність на Україну (відео)

Путінські брехливі рупори встигли приплести до трагедії навчання НАТО в Україні.

На місці вибуху в Керчі. Фото:Кореспондент

Російські пропагандисти виправдали припущення експертів в Україні про те, що в теракті в політехнічному коледжі Керчі, скоєному 17 жовтня, звинуватять українців. В ефірі державного телеканалу Росія-1 український слід інциденту в Керчі став чи не головною темою. Цю версію обговорювали в пропагандистському ток-шоу, передають Патріоти України.

Нагадаємо, вибух в Керченському політехнічному коледжі прогримів близько полудня 17 жовтня, він забрав 19 людських життів. Після того, що сталося на півострові оголосили режим надзвичайної ситуації, в самій Керчі закрили всі школи та дитячі садки.

Військовий експерт Олег Жданов розповів, що теракт в Керчі було організовано російськими спецслужбами, як і вибухи на Каширському шосе в Москві. "Після тих терактів було сформовано громадську думку і почалася друга чеченська кампанія. Це одне лекало, один шаблон", - сказав експерт.

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...