"Кто старое помянет - тому глаз вон?": Медведєв заявив, що "гонка санкцій - це погано"

Останнім часом росіяни все частіше натякають американцям та європейцям, що вони вже не впевнені у тому, що їм вдалося імпортозаміщення.

Дмитро Медведєв. Фото: PolitRussia.com.

Росія не планує вводити нові контрсанкціі проти США чи Євросоюзу. Про це заявив прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв в інтерв'ю Reshet TV, передають Патріоти України.

"Ми не плануємо жодних відповідних додаткових заходів. За останній час ми зробили всі необхідні дії", - сказав він. Глава уряду нагадав, що Росія ввела заборону на постачання продуктів харчування і деяких видів товарів з США, Євросоюзу і ряду країн, які до них приєдналися.

"Я не думаю, що продовження санкцій - це правильний шлях", - пояснив Медведєв. "Гонка санкцій - це не дуже гарна історія", - вважає він.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...