Курили в недозволеному місці: Вночі у терористів "ДНР" три години горіли і вибухали боєприпаси

Вибух боєкомплекту стався на позиціях бойовики, з яких вони щодня обстрілювали укріплення сил АТО в Красногорівці і Пісках.

На передовій вибухнув боєкомплект терористів. Фото: sunhome.ru.У ніч на четвер, 25 травня, в окупованій терористами "ДНР" Старомихайлівці Мар'їнського району Донецької області в результаті недотримання техніки безпеки на передовій вибухнув боєкомплект терористів. Про це українська волонтер-розвідник з позивним "Сова" повідомила на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За її словами, з цих позицій бойовики щодня обстрілювали укріплення сил АТО в Красногорівці і Пісках, однак через куріння терористів в недозволеному місці - він вибухнув.

"Хтось із орків покурив в недозволеному місці. Ну ладно б просто покурив, а то кинув бичок ... І сталося горе. Горе вибухало довго і весело, палаючи години три і радуючи око ...", - пише волонтер

"Мало є на світі більш приємних видовищ, ніж здетонований ворожий б/к. Дивишся і душа радіє. Насолода, як Орбіт без цукру!", - поділилася враженнями від побаченого розвідниця.

Все не так погано як декому здається: Голова Комітету збройних сил Сенату США спрогнозували термін контрнаступу ЗСУ

вівторок, 19 березень 2024, 8:14

США наразі вважають, що впродовж найближчих місяців і до кінця 2024 року українські військові відтіснятимуть росіян, а наступного року перейдуть у наступ і встановлять вогневий контроль над Кримом. Але для цього потрібна допомога США. Додаткове фінансу...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 березня

вівторок, 19 березень 2024, 7:53

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.03.24 орієнтовно склали: