Київські чиновники перевірятимуть нелегальних квартиронаймачів

За порушення паспортного режиму загрожує штраф від 17 до 51 гривні.

Київські чиновники перевірятимуть нелегальних квартиронаймачів. Фото: znaj.ua.

З весни 2017 року в Києві почнуть проводити паспортний контроль для виявлення нелегальних квартиронаймачів. Про це повідомив заступника голови КМДА Петро Пантелєєв, передають Патріоти України з посиланням на сайт 44.ua.

"Ми будемо з поліцією проводити паспортний контроль в будинках і квартирах, щоб розуміти скільки людей легально проживають в квартирах, а скільки в них не зареєстровані. Такий контроль плануємо запустити навесні 2017 року", - розповів Пантелєєв.

Громадяни України, які не проживають за своїм офіційним місцем реєстрації понад 30 днів, повинні "прописатися" за новим місцем перебування.

За невиконання такої норми спочатку попередять, а потім під час кожного виявлення порушення накладатимуть штрафи в 17-51 грн. Такі норми визначає постанова Кабінету міністрів №207 від 2 березня 2016 року.

Кількість постраждалих внаслідок обстрілу Харкова зросла, пошкоджено 20 будинків в центрі міста (відео)

неділя, 5 травень 2024, 23:03

Кількість постраждалих внаслідок удару російських окупантів по центральній частині Харкова 5 травня виросла до 15 осіб. Про це проінформувала у Telegram Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти України. "Станом на зараз кількість травмованих ...

Швейцарія запросила Папу Римського на саміт миру

неділя, 5 травень 2024, 22:28

Папа Римський Франциск отримав запрошення прибути на Глобальний саміт миру, який відбудеться 15-16 червня у швейцарському Бюргенштоці. Про це повідомила в інтерв’ю виданню Blick президентка Швейцарії Віола Амгерд, передають Патріоти України. За її сло...