"Київської Русі немає, Кий - варяг, а "зелених чоловічків" в Криму не було: Російські школярі вчитимуть історію в новій версії

Росіяни заперечили все, на чому базувалася історична теорія до цього часу.

Створити образ ворога: Інструкція. Фото: argumentua.com.

Російська пропаганда продовжує оболванювати своїх громадян. Тепер, після байок про розіп'ятих хлопчиків, бойових снігурів і згвалтованих бабусь, якими так лякав з екранів телевізорів відомий артист Дмитро Кисельов, Росія вирішила змінити історію і скасувати Київську Русь, повідомляють Патріоти України з посиланням на Діалог.

Як пише блогер Лілія Гайдар, в Росії з'явилися нові підручники з історії для школярів, в якому "Київську Русь" замінили на "Давньоруська держава", Кий, Щек і Хорив виявилися варягами, які заснували Київ в полянській землі.

Гайдар зазначає, що лжеісторики також акцентували увагу на 1654 році і переході українців під юрисдикцію Москви. Вони стверджують, що це нібито неймовірно усвідомлене рішення українського народу.

Ну і вже традиційно перекручена сучасна історія України: виявляється, уряд після втечі Януковича було сформована "незаконно", а Крим сам відплив до Росії без будь-яких "зелених чоловічків".

Загалом, цілковитий абсурд. Нагадаємо, Росія не полишає намірів захопити Україну і вже зосередила біля кордонів нашої держави 40 тисяч військових з технікою.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...