Китайці відремонтують Шулявський міст замість Кличка

Проект будівництва мостового переходу біля Кременчука та проект реконструкції Шулявського шляхопроводу у Києві обійдуться в 400 мільйонів доларів.

Обвал Шулявського моста в Києві. Фото: Kiev24.

Україна та Китай домовилися про будівництво мосту біля Кременчука та реконструкцію Шулявського шляхопроводу у Києві. Про це повідомили у прес-службі Мінекономрозвитку, передають Патріоти України.

Як йдеться у повідомлення, про це йшлося під час зустрічі української делегації під головуванням Степана Кубіва та керівництва China Road and Bridge Corporation (Китайської корпорації доріг та мостів), що відбулася у Пекіні на Форумі "Один пояс, один шлях".

За словами Кубіва, проектні пропозиції будівництва мостового переходу біля Кременчука та проект реконструкції Шулявського шляхопроводу у Києві передбачають витрати на загальну суму 400 мільйонів доларів. Завершити підготовчі роботи за цими проектами планується не пізніше вересня.

"Після цього можна буде перейти до укладення кредитних угод та договору на виконання робіт з корпорацією. Наразі буде створено робочу групу для комплексного опрацювання цих інвестпроектів, до якої увійдуть представники Мінекономрозвитку, Мінінфраструктури, Мінфіну та Укравтодору", – повідомив Кубів.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...