Легендарні Баррети: Як українські військові воюють американською зброєю (фото), - Юрій Бутусов

На окупованому Донбасі снайпери успішно застосовують проти бойовиків легендарну американську снайперську гвинтівку великої потужності Barrett M107A1.

Снайперська винтівка. Фото: Фейсбук.

Відомий український журналіст Юрій Бутусов розповів, як на окупованому Донбасі снайпери успішно застосовують проти бойовиків легендарну американську снайперську гвинтівку великої потужності Barrett M107A1. Про це Бутусов написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Журналіст описав полювання снайпера, яке самі бійці називають "захоплюючою драмою війни".

"Два силуети там внизу — хто вони, з Москви, Новосибірська, Владивостока? До них вже немає ніяких емоцій, ніяких переживань. Вони просто безіменна мета, якій не місце на нашій землі", — описує Бутусов емоції снайпера.

Ось як він змальовує сам процес стрільби.

Також журналіст опублікував фотографії американської снайперської гвинтівки Barrett і боєприпасів до неї.

Пост Бутусова про роботу снайпера зібрав понад 730 лайків і більше 50 перепостів.

"Якась аж надто естетизація в описі процесу) але мабуть, так воно і є...", "Добре, що Баррети не потрапили в мінські", "Удачі українським снайперам. Відмінна робота", "Силует з маскви, б**ть. Як звучить добре", — коментують розповідь журналіста користувачі Facebook.

"Багато в чому Путін прискорив велику кількість тих подій, яким він намагався запобігти", - Блінкен

вівторок, 30 квітень 2024, 11:59

Росія переорієнтувала економіку на воєнні рейки, але це не принесе їй довгострокового успіху. Про це держсекретар США Ентоні Блінкен сказав на спеціальній зустрічі Всесвітнього економічного форуму "Глобальна співпраця, зростання та енергія для розвитку...

"Попри зв'язки з Кремлем": Червоний Хрест відмовився призупиняти членство російського відділення

вівторок, 30 квітень 2024, 11:28

Міжнародний рух Червоного Хреста вирішив не призупиняти членство російського Червоного Хреста, попри потенційні порушення правил нейтралітету. Про це повідомляє The Gardian із посиланням на розслідування міжнародних ЗМІ, передають Патріоти України. За...