Легка істерика? Маша "Лаврова" обурилася, що Радіо ООН більше не веде передач російською мовою

Речниця російського МЗС звернула увагу на той факт, що 15-хвилинні щоденні передачі Радіо ООН російською зникли з радіоефіру з 1 січня 2017 року.

Марія Захарова. Фото:YouTubeОфіційний представник МЗС Росії Марія Захарова під час виступу на 39-й сесії Комітету з інформації Генасамблеї ООН попросила Департамент громадської інформації роз'яснити зникнення щоденних передач Радіо ООН російською мовою. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на RT.

"Відзначаємо традиційно високий професійний рівень роботи російськомовного радіо ООН, розраховуємо на подальше вдосконалення його підходів до відповідальної задачі оперативного інформаційного забезпечення ключових заходів майданчика Організації", - заявила Захарова.

Вона звернула увагу на той факт, що з 1 січня 2017 року з радіоефіру зникли 15-хвилинні щоденні передачі Радіо ООН російською мовою.

"Необхідність підготовки даних програм затверджувалася резолюціями комітету щороку, включаючи 2016 рік, і рішення про їх скасування або переформатування повинен приймати Комітет, а не одноосібно ДГІ. Просили б Департамент роз'яснити цю ситуацію і вжити необхідних організаційних кроків для відновлення трансляцій російською мовою", - підкреслила дипломат.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...