Летальна зброя і не тільки: Сенат США прийняв важливе рішення про допомогу Україні

Загальний оборонний бюджет США на наступний рік склав 716 млрд доларів.

Сенат США. Фото: Рейтерс.

Сенат США прийняв рішення про виділення Україні допомоги в оборонній сфері в розмірі 200 мільйонів доларів. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

У документі передбачається, що ці гроші підуть на забезпечення потреби "зберігати міцну підтримку Україні в сфері безпеки, включно з наданням летальної допомоги оборонного характеру, і одночасно сприяти необхідним інституційним реформам в галузі оборони".

Додамо, що перед тим, як потрапити на підпис президенту США Дональду Трампа, остаточну суму допомоги Україні буде ще узгоджено. Варто зазначити, що загальний оборонний бюджет США на наступний рік склав 716 млрд доларів.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...