Літакопад продовжується: В Якутії розбився Іл-18 з військовослужбовцями на борту

За попередніми даними, загинули 27 людей, п'ятеро вижили.

Іл-18 розбився. Фото: russianplanes.net.

В Якутії розбився літак з військовослужбовцями на борту. Дані про жертви різняться. За інформацією «Інтерфаксу», загинули 27 осіб, за інформацією ТАСС - 33 людини, за інформацією «РІА Новини» - 34 людини, повідомляють Патріоти України з посиланням на Интерфакс.

Літак Іл-18 Міністерства оборони розбився в Булунському районі Якутії, повідомили в єдиній черговій диспетчерській службі району. За попередніми даними, загинули 27 людей, п'ятеро вижили. Авіакатастрофа сталася в 35 км від селища Тіксі.

Джерело агентства в екстрених службах розповіло, що літак виконував рейс з Канська в Тіксі і розбився, не долетівши кілька кілометрів до пункту призначення. За його словами, літак належить «одній з силових структур».

Як повідомило джерело в правоохоронних органах, на борту літака знаходилося 32 пасажири і сім членів екіпажу. «Літак Іл-18, що вилетів з аеропорту Кольцово в Єкатеринбурзі, в понеділок, 19 грудня, зазнав аварії в 27 км від селища Тіксі», - розповіло джерело.

Справа не тільки у ЗСУ: Плетенчук пояснив, чому росіяни бояться зараз використовувати Кримський міст

вівторок, 7 травень 2024, 21:02

Росіяни не використовують у повному обсязі Кримський міст для військової логістики, адже бояться, що конструкція може не витримати через пошкодження. Про це заявив начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук у вівторок...

Необхідне й сучасне рішення: В Україні створили новий окремий рід військ

вівторок, 7 травень 2024, 20:29

Кабінет Міністрів підтримав проєкт указу президента України Володимира Зеленського, напрацьований Міноборони спільно з Генштабом, про створення окремого роду військ в ЗСУ – Сил безпілотних систем. Про це повідомив міністр оборони Рустем Умєров 7 травня...