Вибух будинку в Магнітогорську: Жертв вже більше 30, серед них багато дітей

З-під завалів рятувальниками витягнуто 39 осіб, з них 33 людини загинули.

На місці вибуху у Магнітогорську продовжують працювати рятувальники. Фото: ЕРА.

Кількість загиблих при обваленні під'їзду житлового будинку в російському Магнітогорську зросла до 33. Про це 2 січня повідомили в прес-службі міністерства надзвичайних ситуацій Росії, передають Патріоти України.

"З моменту початку пошуково-рятувальної операції з-під завалів витягнуто 39 осіб, з них 33 людини загинули, у тому числі шість дітей, шестеро - врятовані, в тому числі дві дитини. Всі постраждалі доставлені в медичні установи", - розповіли в прес -службі.
У відомстві підкреслили, що ведуться пошуки ще восьми осіб.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...