Лондон веде збір матеріалів злочинів керівництва Росії для міжнародного трибуналу

Новина про збір компромату на Путіна поширилася після того, як Москва отримала попередження за російські бомбардування лікарень в Сирії.

Ілюстрація: Діалог.Міністр закордонних справ Великобританії Філіп Хеммонд попередив Кремль про те, що такі дії Росії будуть розцінюватися не інакше, як військові злочини, написала Daily Mail. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Неcкучные новости.

Збором доказів злочинів Росії в Сирії для подальшого покарання Володимира Путіна, займається британська розвідка і поліція. Представники Скотленд-Ярду зараз знаходяться в столиці Лівану. В Бейрут вони приїхали для моніторингу авіаударів, якими Росія знищує сусідню з Ліваном Сирію.

За відомостями джерел спецслужб Британії, авіаудари РФ призвели до тисяч жертв серед мирного населення, руйнувань шкіл і лікарень.

На Путіна є секретне досьє, яким розпоряджається Лондон, документ доводить причетність до злочинів проти людяності російського президента. І може бути використано проти Путіна в міжнародному трибуналі.

Раніше Пентагон заявив, що розв'язана Росією війна в Сирії - це спроба російської влади відвернути увагу світової громадськості від того, що творить Кремль в окупованому Донбасі.

На скільки Україні вистачить допомоги від США: Салліван виступив із заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:45

Конгрес США врешті-решт схвалив допомогу Україні. Анонсованого пакета має вистачити до кінця цього року. Про це заявив радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван, передають Патріоти України. "Ресурси, які у США є на цю мить, доз...

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...