​Лугандоне, можна панікувати: Захарченко розповів, як ЗСУ битиме "молоді республіки"

Налякавши як слід своїх вдячних «ватних» слухачів, вождь «ДНР» запевнив, що в результаті бойових дій він обов’язково захопить Київ.

Ватажок терористичної організації «ДНР» Олександр Захарченко в інтерв'ю деяким «іноземним» ЗМІ визнав, що ЗСУ здатні почати наступ на Донбасі. Але в той же час він знову пригрозив, що в такому разі армія «республіки» захопить Київ, передають Патріоти України.

Спочатку маріонетка Москви визнав, що «военная ситуация на линии разграничения на территории Донецкой народной республики сложная». «На сегодняшний момент те части и подразделения, которые сконцентрированы на передовой, с уверенностью позволят Украине начать несколько наступательных операций на разных участках фронта», - патетично заявив Захарченко.

Крім того, терорист заявив, що в разі наступу української армії, він, швидше за все, будуть «розмовляти по Україні в Києві».

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...

Депутат-праворадикал у Німеччині виявився власником бізнесу у Білорусі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:15

Депутату від ультраправої політичної партії "Альтернатива для Німеччини" (АдГ) загрожує великий штраф за приховування інформації про бізнес, що належить йому в Білорусі. Про це пише BILD, передають Патріоти України. "Депутат земельного парламенту Саксо...