Кривава середа: Ситуація на Донбасі істотно загострилася, у ЗСУ багато поранених, - штаб ООС

У середу, 3 липня збройні формування Російської Федерації 29 разів порушили режим припинення вогню, 13 разів застосувавши заборонені Мінськими угодами артилерійські системи калібру 122 мм і міномети калібру 120 і 82 мм, зазначають Патріоти України.

"У результаті ворожих обстрілів п'ятеро українських військовослужбовців отримали поранення. На кожен обстріл противник отримав адекватну відповідь із озброєння, що не суперечить Мінським домовленостям. За даними розвідки, 3 липня один окупант знищений і семеро поранені", — повідомив пресцентр АТО.

Противник відкривав вогонь із гранатометів різних систем, озброєння БМП, зенітних установок, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Обстріли велися поблизу населених пунктів Водяне, Опитне, Мар'їнка, Авдіївка, Лебединське, Новогригорівка, Красногорівка, Зайцеве, Травневе, Новолуганське, Південне, Попасна, Майорське, Новгородське, Кримське.

Від початку поточної доби, 4 липня, противник тричі обстріляв українські позиції.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...