Хіти тижня. ​Два удари - і російська техніка перетворилась на купу металобрухту: Офіцер ЗСУ показав, як бійці ООС мстяться за Україну (відео)

Світлодарська дуга залишається одною з най напружених ділянок фронту. Ворог не залишає спроб покращити тут свої незавидні позиції та здійснює перманентні збройні провокації. Для цього приганяє заборонену техніку.

Бійці ООС продовжують плідно допомагати окупантам дотримуватись перемир’я та угод по відведенню бронітехніки з передової. Про крайній випадок станом на вчора повідомив військовий та блогер Анатолий Штефан Штирлиц, зазначають Патріоти України

Інцидент, за даними військового, трапився минулої п’ятниці, 8 лютого. Терористи обрушили на позиції ЗСУ вогонь з озброєння БМП-1 і сильно про це пошкодували. Вогнем у відповідь ворожа техніка була оперативно знищена, відновленню не підлягає.

«Позавчора представники російсько-окупаційних військ скинули заявку воїнам ОСам про надлишкову військову техніку на Світлодарській дузі. Над цікавою пропозицією бійці міркували не довго. Результатом вдалого другого пострілу у окупантів стало на одну БМП менше, а хлопці чекають на інші цікаві заявки. Все буде Україна і перемога за нами!», - написав офіцер у соцмережі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...