"Лукашенко - не "ведмідь", це той ще фрукт": Підступному плану Путіна напророкували провал

Президент Білорусі Олександр Лукашенко відрізняється від прем'єра Росії, з яким Путін так легко помінявся місцями свого часу.
Олександр Лукашенко і Володимир Путін. Фото: "МК".

План президента Володимира Путіна про продовження свого владарювання з допомогою приєднання Білорусі не спрацює. Таку думку висловив російський блогер і фінансист Слава Рабинович. Він акцентував на тому, що російський президент активно шукає шляхи легітимізувати своє перебування біля керма влади, передають Патріоти України.

"Ми можемо з дуже високим ступенем ймовірності припускати, що спосіб підняття рейтингу Путіна, нова спроба заткнути питання про його легітимність — це зробити щось, що ударить новим сплеском адреналіну в мозок одурманеного населення, щоб знову назвати Путіна збирачем земель руських. Як можна продовжити "збирати землі російські"? Шляхом аншлюсу Білорусі. А далі ми тільки згадуємо, як Путін вирвав владу з рук Медведєва", — сказав він.

У той же час, Рабинович підкреслив, що президент Білорусі Олександр Лукашенко відрізняється від прем'єра Росії, з яким Путін так легко помінявся місцями свого часу. "Але Лукашенко - не "ведмідь", це той ще фрукт. Тому я далеко не впевнений, що Путіну і його ОЗУ легко буде реалізувати свій план: все-таки до 2019 року білоруський народ і особливо те, що можна назвати білоруською елітою, звикли до того, що у них як-не-як — власна країна", — зазначив блогер.

Джерело: Апостроф

Вбивство мало відбутись у Польщі: Затримано чоловіка, який готував замах спецслужб РФ на Зеленського

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:23

Українські правоохоронці в співпраці з органами правопорядку Республіки Польща затримали громадянина Польщі за підозрою у готовності діяти на користь спецслужб Російської Федерації, який пропонував замах на президента Зеленсько, повідомляє генпрокурату...

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставку Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...