Луценко пообіцяв до кінця року передати до суду матеріали про державну зраду представників режиму Януковича

За словами генпрокурора, експертиза встановила, що це перший фактор, який призвів до загибелі людей та тимчасової окупації Криму і окремих районів Донбасу.

Юрій Луценко. Фото:www.5.ua

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що до кінця поточного року до суду буде направлено кримінальне провадження про державну зраду представників влади режиму Віктора Януковича. Про це він сказав він на засіданні комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони в п'ятницю, передають Патріоти України з посиланням на Українську правду.

"Генпрокуратура України продовжує розслідування цієї частини справи і в рамках спільної справи екс-президента Януковича плануємо направити її в частині державної зради в суд протягом поточного року", - сказав Луценко.

За словами генпрокурора, експертиза встановила, що це перший фактор, який призвів до загибелі людей та тимчасової окупації Криму і окремих районів Донбасу.

"Фактор перший - держзрада колишнього президента Януковича, керівництва ЗСУ Лєбєдєва, Березовського, Ільїна, правоохоронних органів - Якименка (екс-глава СБУ Олександр Якименко), Захарченка (екс-глава МВС Віталій Захарченко), Шуляка (екс-командувач внутрішніми військами МВС Станіслав Шуляк ) та інших", - пояснив він.

Характеристики "Калібрів" завжди були завищені окупантами, – начальник Центру стратегічних комунікацій сил оборони Півдня

субота, 27 квітень 2024, 19:17

Російська армія побоюється виводити в Чорне море надводні кораблі, знову скориставшись для пусків "Калібрів" підводними човнами. На цьому наголосив начальник Центру стратегічних комунікацій сил оборони півдня України Дмитро Плетенчук 27 квітня в ефірі ...

Не був пристебнутим, а машина поїхала на заборонений сигнал світлофора: В Ізраїлі міністр нацбезпеки потрапив у ДТП

субота, 27 квітень 2024, 18:44

Увечері 26 квітня в місті Рамла в Ізраїлі в ДТП потрапив автомобіль, у якому їхав міністр національної безпеки Ізраїлю Ітамар Бен-Гвір. Про це повідомило видання Ynet, передають Патріоти України. Бен-Гвір потрапив в аварію після того, як їхав із місця ...