Луценко розповів, коли Яценюка можуть відправити на заслужений відпочинок

Поки далі прогнозів справа не йде.

Арсеній Яценюк. Фото: ЖЖПро зміну уряду в Україні зможуть заговорити приблизно в березні-квітні наступного року. Таку думку в прямому ефірі "Подробиць тижня" в неділю, 20 грудня, висловив лідер фракції "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко, передають Патріоти України.

"Найгірший сценарій, який можна було собі уявити... - це зняти цього прем'єра і не призначити іншого. Це означає уряд без прем'єр-міністра, парламент без коаліції, країна без бюджету, економіка без допомоги МВФ. Це неприпустимо. Ми на це ніколи не підемо. Тому змінювати ситуацію на краще будемо з програмних документів, з міністрів, отримання фінансової допомоги, написання помісячної, поквартальної програми реформ. Тільки після цього можна говорити про долю всього уряду. Я прогнозую, що це може відбутися в березні-квітні наступного року", - підкреслив Луценко.

Він також пояснив, які рішення парламент планує прийняти в цьому році, а які - вже в 2016-му. "До нового року ми сформулюємо економічну політику на наступний рік - це податкова політика і бюджет, постараємося також заповнити вакансії міністрів. У січні місяці виробимо програму реформ і виставимо її перед урядом, поговоримо про виконавців. У березні ми приймемо остаточне рішення, хто буде виконувати цю програму реформ", - сказав він.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...