Луценко розповів, скільки часу залишатиметься на посаді Генпрокурора

Новопризначений Генпрокурор розуміє, яких змін потребує система прокуратури, однак не має наміру за його словами затримуватися в ній довше, ніж 1,5 року.

Юрій Луценко. Фото:korrespondent.netГенеральний прокурор Юрій Луценко заявляє, що має намір пропрацювати на своїй посаді близько 1,5 року. Про це пишуть ФАКТЫ, передають Патріоти України.

"Я прийняв пропозицію [президента] Порошенка про своє призначення відразу, сказавши, що я розглядаю це як термін близько півтора року", - повідомив він журналістам.

За його словами, він розуміє, яких змін потребує система прокуратури, однак не має наміру затримуватися в ній надовго.

Луценко також повідомив, що планує невідкладно оголосити конкурс на посади в Генеральну інспекцію. На неї він покладає надії щодо очищення прокуратури від корупції.

Як повідомлялося, Верховна Рада дала згоду на пропозицію президента Петра Порошенка призначити главу парламентської фракції "Блоку Петра Порошенка" Юрія Луценка генеральним прокурором. За таке рішення свої голоси віддали 264 народних депутати.

Після позитивного рішення глава держави невідкладно підписав указ про призначення Луценка генеральним прокурором.

Посудина водотоннажністю у 32 т і вартістю $3 млн: В ГУР розповіли, як дрон Магура V5 наздогнав та потопив високошвидкісний "Мангуст" ЧФ ВМС РФ (відео)

понеділок, 6 травень 2024, 18:15

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов розповів, що російський швидкісний катер проєкту 12150 Мангуст, знищений українськими силами в бухті Вузька на території тимчасово окупованого Криму (селище Чорноморське...

Відпрацювали точно: З’явилися супутникові знімки з місця удару ГУР по швидкісному катеру РФ у Криму

понеділок, 6 травень 2024, 17:49

Журналісти "Схем" опублікували супутникові знімки з місця удару української розвідки по швидкісному російському катеру в тимчасово окупованому Криму в ніч на 6 травня, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що журналісти встановили точну л...