Луценко зробив рокіровку на прокурорській шахівниці: Рівненська та Чернівцька області отримали нових керівників

Генпрокурор вважає, що на Рівненщині зараз врегульована ситуація з видобутком бурштину, тому відправив Олега Соболя боротися з чернівецькою контрабандою.

Юрій Луценко. Фото:www.rbc.ua

Генеральний прокурор Юрій Луценко в Рівному 18 квітня представив нового прокурора області. Як повідомила в своєму Facebook прес-секретар глави ГПУ Лариса Сарган, на цій посаді Богдан Подубинський замінить Олега Соболя, переведеного в Чернівецьку область, передають Патріоти України.

Представляючи нового керівника обласної прокуратури, Юрій Луценко зазначив, що сталася "технічна заміна", оскільки Чернівецька область зараз потребує серйозної боротьби з тамтешньою мафією.

"Ситуація там критична. Чернівецька область потребує порядку. У першу чергу, це пов'язано з контрабандою та вивезенням лісу. Власне, контрабанда існує в багатьох областях, але такої відкритої я не бачив навіть в Одеській області або Харківській. Тому я прийняв рішення відправити пана Соболя саме до Чернівців. Думаю, що всі підтвердять, що за цей час до нього не було зауважень із точки зору порядності. Упевнений, що він впорається з викликами, які йому поставить чернівецька контрабанда", - зазначив Луценко.

"Новий керівник Рівненської обласної прокуратури вольовий, я знаю, як він працює. На Рівненщині зараз врегульована ситуація з видобутком бурштину. Новий керівник працюватиме і далі в цьому напрямку", - зазначив Луценко.

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...