Львівську облраду захопили молодики з націоналістичних сил (фото, відео)

Невідомі у футболках з написом "Національна дружина" кидали димові шашки і вигукували націоналістичні гасла, проте відчувався російськомовний акцент.

Львівська облрада. Фото: oblrada.lviv.ua.У Львівську обласну раду увірвалися близько сотні невідомих, які представляються представниками націоналістичних організацій. Про це повідомляє Zaxid.net, передають Патріоти України.

"Вони увірвалися до сесійної зали, напустили газу, представляються представниками націоналістичних організацій", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, невідомі кидають димові шашки і вигукують націоналістичні гасла, проте відчувається російськомовний акцент.Так, у роботі сесії оголошено перерву. Повідомляється, що на місці відсутні правоохоронці.

Пізніше начальник штабу «Національного корпусу» Львівщини Святослав Сірий пояснив, чому мітингарі увірвалися до Львівської облради.

«Ми звернулися до обласної ради з проханням підтримати чотири основні вимоги маніфесту: амністію патріотів, продовження земельного мораторію, націоналізацію російського капіталу. Ми домовились, що буде поставлено це питання і проголосовано до 13.00. О 13.00 воно не було проголосовано. Ми захотіли зайти всередину приміщення. Ми зайшли, щоб пояснити, що це є національні інтереси. Якщо вони нас підтримають і підтвердять, це піде до Президента», – повідомив С.Сірий.

Він підтвердив присутність представників з інших регіонів.

«Є наші побратими по декілька чоловіків з інших областей – ініціативні групи «Національного корпусу», «Національної дружини». Вони приїхали до нас в гості на декілька днів, а так склалося, що потрапили під акцію», – додав представник «Національного корпусу».

З його слів, димові шашки у залі кидали «невідомі активісти».

Свободівець Руслан Кошулинський пояснив, чому відбулися сьогоднішні події у ЛОР: «Те, що не звернули увагу на прохання сьогоднішніх мітинг арів, є базовою основою тих подій, які сьогодні відбуваються».

Журналісти у холі Львівської облради чули, як Р.Кушулинський попереджав про можливі радикальні дії з боку мітингувальників заступника голови Львівської облради. «Хочете двіж, буде вам двіж», – сказав свободівець.

"Кожен день я чую новини з фронту": Боєць ГУР різко висловився про те, що потрібно змінити в армії

четвер, 25 квітень 2024, 7:30

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” повернувся у стрій після 13 місяців перебування у російському полоні та продовжує виконувати завдання по знищенню окупантів. В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA військовий відповів, які зміни ...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...