"Мы его проклянем, если надо, а что такого?": На росТБ погрожують Вселенському патріарху

Володимир Соловйов вважає, що наклепи на патріарха Варфоломія - це нормально, а от сам він мав би чомусь боятися прокляття росіян.

Соловйов наважився погрожувати Вселенському патріарху. Ілюстрація: соцмережі.

Російський пропагандист Володимир Соловйов в ефірі своєї передачі заявив, що Російська православна церква може проклясти Вселенського Патріарха Варфоломія за надання Томосу Україні, передають Патріоти України.
Таким чином Соловйов відреагував на заяву українського політолога В'ячеслава Ковтуна про те, що Константинополь накладе прокляття на ієрархів РПЦ за неправдиву інформацію про підкуп Варфоломія.
Після виступу Ковтуна Соловйов цинічно зазначив: «Ой-ой-ой! Как все испугались! А мы его проклянем, если надо, а что такого? Как раскольника. Константинопольский патриарх: Константинополя нет, Византию потерял и о чем-то рассуждает. Сидит на Фанаре и рассуждает».

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...