"Мы не хотим этого – нам навязывают​": Жириновський поскаржився, як Росію постійно "втягують" у війни

​На думку російського політика, всі війни, в яких Росія брала участь за останні сто років, були їй "нав'язані". При цьому політик підкреслив, що завдання РФ полягає в тому, щоб впливати на інші країни.

Володимир Жириновський. Фото:vse.rv.ua

Лідер ЛДПР Володимир Жириновський поскаржився на те, що Росію вплутують у війни, в яких вона не хоче брати участь. Таку заяву він зробив в інтерв'ю Эху Москвы, повідомляють Патріоти України.

"Надо раз и навсегда всем понять: мы неотъемлемая часть западного мира, но у нас проблема военно-географическая. Мы из 100 лет 70 воюем. Нам навязывают войны. Мы не хотим этого – нам навязывают", - сказав він.

При цьому політик підкреслив, що завдання РФ полягає в тому, щоб впливати на інші країни.

"Пускай будут хотя бы страны СНГ. Мы можем влиять и на соседей, допустим: Финляндия, Польша, так же Румыния через Молдову, Приднестровье. Влиять нужно на весь мир", - заявив Жириновський.

Своїх "кадрів" бракує? Росіяни вербують білоруську молодь до збирання БПЛА, - ЦНС

вівторок, 30 квітень 2024, 6:30

Російські окупанти продовжують використовувати Білорусь для ведення війни проти України. Зокрема, тепер білорусів намагаються залучити до збирання безпілотних літальних апаратів. Такі спроби загарбників було помічено в Білоруському національному техніч...

"Тактика повітряних боїв часів Першої світової": У Forbes оцінили стрілянину з Як-52 по російських дронах в Одесі

вівторок, 30 квітень 2024, 2:35

Легкомоторні літаки зі стрілками є "очевидним вибором" для боротьби з повільними безпілотниками в умовах, коли потрібно заощаджувати гроші й ракети. Проте ефективність залежатиме від майстерності екіпажу, пише 28 квітня Forbes, передають Патріоти Украї...