"Мы обязательно победим и в Украине, и в Грузии", - Саакашвілі про свої політичні плани

​Голова Одеської ОДА після перемоги його політичної сили в Грузії обіцяв повернутися на батьківщину.

Міхеїл Саакашвілі. Фото:www.depo.ua

В інтерв'ю телеканалу "Руставі 2" грузинський реформатор порівняв нинішнього главу Грузії Бідзіна Іванішвілі з "краснухою, яка вдруге не трапляється" і заявив, що чотирирічне керівництво країною його опонента призвело до плачевних результатів. Про це пише Диалог, інформують Патріоти України.

За словами Саакашвілі, у нього немає сумнівів в тому, що на парламентських виборах восени цього року його колишня партія "Єдиний національний рух" набере необхідну кількість голосів виборців.

"На тлі різкого падіння підтримки коаліції, контрольованої російським олігархом, найбільшим приватним акціонером Газпрому Іванішвілі, я впевнений, що на цей раз розум переможе і ми обов'язково виграємо вибори", - написав він пізніше в своєму Facebook.

Саакашвілі також приніс вибачення всім читачам за те, що в майбутньому буде публікувати дописи виключно грузинською мовою. "Ми обов'язково переможемо і в Україні, і в Грузії, наведемо порядок", - прокоментував політик.

До речі, після перемоги його політичної сили в Грузії Саакашвілі обіцяв повернутися на батьківщину. Посадових амбіцій у нього немає, а ось надати допомогу колишнім соратникам він буде радий, заявив голова області.

Слід зазначити, що нинішні парламентські вибори дозволять політичній силі, яка переможе на виборах висунути свого кандидата в прем'єр-міністри і сформувати уряд.

Окупанти прорвалися в Красногорівку, але ЗСУ заблокували штурмові групи - речник ОСУВ "Хортиця"

середа, 8 травень 2024, 23:17

Збройні сили України заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися у місто Красногорівка Донецької області. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі Армія TV, передають Патріоти Ук...

"Ще не пізно...": Адмірал НАТО прокоментував просування росіян на фронті

середа, 8 травень 2024, 23:08

Попри просування російських сил на полі бою Україна все ще може виграти війну. Про це заявив голова Військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер в інтерв'ю бельгійському мовнику VRT, передають Патріоти України. Бауера вважає, що для України «ще не пізно...