Мафія: брати-нардепи від фракції БПП обікрали "Нафтогаз" на 550 млн.

Компанія, бенефіціарами якої є брати з Львівщини Богдан і Ярослав Дубневичі, маніпулювала з обсягами природного газу і застосуванням цін на газ, які в 2014-2015 роках відрізнялися в залежності від категорій споживачів.

Ярослав і Богдан Дубневичі завдали збитків НАК "Нафтогаз України" на суму більше півмільярда грн. Ілюстрація:ipress.ua

НКРЕКУ звернулася до правоохоронців з вимогою розслідувати махінації з газом ТОВ "Енергія Новий Розділ".

Про це повідомляє прес-служба Національної комісії держрегулювання енергетики і комунальних послуг (НКРЕКУ), передають Патріоти України з посиланням на БізнесЦензор.

Згідно з повідомленням, акт перевірки ТОВ "Енергія-Новий Розділ" було розглянуто на засіданні комісії 9 червня.

Зокрема, перевіркою встановлено, що компанія за рахунок маніпуляцій з обсягами природного газу і застосуванням цін на газ, які в 2014-2015 роках відрізнялися в залежності від категорій споживачів, завдала шкоди НАК "Нафтогаз України" на суму близько 553 млн грн.

"Комісія звернеться до правоохоронних органів за результатами цієї перевірки. Результати таких перевірок тільки підтверджують необхідність єдиних цін на природний газ, як інструменту боротьби з корупцією", - наголошується в повідомленні.

Відповідно до реєстру юросіб, бенефіціарами ТОВ "Енергія Новий Розділ" є Богдан і Ярослав Дубневичі.

Як відомо, брати Дубневичі були обрані народними депутатами по мажоритарних округах №120 і 118 у Львівській області та входять до депутатської фракції "Блок Петра Порошенка".

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...