"Майдан - клеймо для України", - Олександр Лукашенко

Беззмінний лідер Білорусі заявив, що готовий піти з поста президента, якщо так вирішать його співвітчизники, але не готовий це робити шляхом майданів і революцій.

О.Лукашенко. Фото: sputnik.by.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко назвав Революцію Гідності 2013-2014 років "клеймом для України". Таку заяву глава Білорусі зробив під час "Великої розмови з президентом" в Мінську, передають Патріоти України з посиланням на "Sputnik".

Лукашенко заявив, що якщо і готовий піти з поста президента, то тільки не шляхом Майдану.

"Якщо я помиляюся, мене треба замінити на. Але не через майдан. Це ганьба для країни, це клеймо для України. Тому якщо я вже не підходжу, мене треба замінити, я на це не ображуся. Але поки я на цьому місці, я діятиму за законами, але через призму окремої людини ", - заявив він.

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...