​Майдан 2+ чи вже 3? Нардепу Єгору Соболєву поліція розбила ніс

У центрі Києва сталися сутички з поліцією є постраждалі з обох сторін, затриманий лідер ОУН

Народному депутату України розбили ніс під час зіткнень з поліцією на вулиці Хрещатик в Києві, повідомляють Патріоти України з посиланням сторінку його однопартійця Семен Семенченко и його facebook.

«Побили Єгора Соболєва. Це не поліція України. Це вже навіть не Беркут. Це поліція ДНР. Ці негідники ще включили на площі »пливе кача» », - дуже емоційно заявляє нардеп. Як запевняє Семенченко, ще одному ветерану Майдану з 38-ї сотні проломили голову.

Крім того під час акції протесту активістів блокади Донбасу поблизу Адміністрації президента було затримано лідера батальйону ОУН Миколу Коханівського та ще кількох протестувальників. Затримання відбулось під час спроби силою прорватися крізь охорону на Хрещатику, щоб встановити намети.

Після того як Семену Семенченку та Єгору Соболєву завадили занести намети на Інститутську з боку Шовковичної, вони повели людей через Грушевського до Хрещатика. Там їх чекали правоохоронці. Коли нацгвардійці не дозволили пройти, кілька мітингувальників спробували прорватися силою і були затримані.

Хоче продемонструвати силу: Путін віддав наказ провести навчання із застосування ядерної зброї

понеділок, 6 травень 2024, 16:30

Очільник Кремля Володимир Путін доручив Генштабу ЗС РФ провести навчання із застосування нестратегічної ядерної зброї. Про це йдеться у повідомленні Міністерства оборони країни-агресорки, передають Патріоти України. "За дорученням верховного головноком...

Хочуть влаштувати торг? Сі Цзіньпін у Парижі закликав шукати "хороших шляхів" вирішення "української кризи"

понеділок, 6 травень 2024, 15:26

Лідер Китаю Сі Цзіньпін заявив, що Пекін разом із партнерами нібито шукає "хороші шляхи" для завершення війни в Україні. При цьому повномасштабне вторгнення Росії в Україну він, як і раніше, назвав "українською кризою". Про це Сі Цзіньпін написав у кол...