Майже 10 членів Конгресу бойкотуватимуть інавгурацію Трампа через дії Росії

Вони серед причин свого демаршу також назвали неповагу Трампа до жінок, меншин та іноземців.

Дональд Трамп. Фото: "РІА"

Щонайменше вісім членів американського Конгресу заявили, що ігноруватимуть церемонію інавгурації 45-го президента США Дональда Трампа. Серед причин такого рішення конгресмени називають зокрема ймовірність втручання Росії у вибори у США, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Радіо Свобода".

"Я не бачу цього обраного президента законним президентом", – заявив член Палати представників, демократ зі штату Джорджія Джон Льюїс у програмі телеканалу NBC "Зустріч з пресою".

За словами Льюїса, своїм втручанням Росія мала на меті знищити кандидатуру Гілларі Клінтон і їй це вдалось. "Гадаю, що росіяни брали участь у наданні допомоги в обранні цієї людини. І вони допомогли знищити кандидатуру Гілларі Клінтон", – наголосив конгресмен.

Решта законодавців, які оголосили про свої плани бойкотувати інавгурацію новообраного президента, серед причин свого демаршу також назвали неповагу Трампа до жінок, меншин та іноземців.

Макрон зробив несподівану заяву про війну з Росією після зустрічі з Сі Цзіньпіном

понеділок, 6 травень 2024, 21:17

Президент Еммануель Макрон заявив, що Франція не воює з Росією. Про це він сказав на спільному брифінгу з главою Китаю Сі Цзіньпіном у Парижі, передають Патріоти України. Макрон наголосив, що Франції немає прагнень воювати з народом Росії. Також він до...

Cкільки чеченців воює на боці росіян проти України: Розвідка Британіїх озвучила цифри

понеділок, 6 травень 2024, 19:56

На війні з Україною у проросійських чеченських підрозділах зараз перебуває близько 9 тис. осіб. Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії у Twitter, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, проросійські чеченські сили воюют...