Майже "кооператив": Нардеп показав фото і відео шикарних вілл у Франції Фірташа і Льовочкіна (фото, відео)

Фірташ з Льовочкіним влаштували собі своєрідний кооператив на найдорожчих землях Європи - Лазурному узбережжі Франції. Вони володіють земельними ділянками і віллами в місті Сен-Жан-Кап-Ферра.

Вілла Фірташа на Лазуровому узбережжі. Фото:http://www.pravda.com.ua/

Народний депутат Верховної ради від "Блоку Петра Порошенка" Сергій Лещенко опублікував світлини і відео шикарної нерухомості на Лазурному узбережжі (Франція), якою володіють бізнесмен Дмитро Фірташ, що знаходиться під підозрою у скоєнні низки злочинів і екс-глава Адміністрації президента Віктора Януковича, а зараз депутат від "Опозиційного блоку" Сергій Льовочкін. Зібрані матеріали Лещенко опублікував на Українській правді, зазначають Патріоти України.

"Фірташ з Льовочкіним влаштували собі своєрідний кооператив на найдорожчих землях Європи - Лазурному узбережжі Франції. Ці двоє володіють земельними ділянками і віллами в місті Сен-Жан-Кап-Ферра. Вілла Фірташа потопає в зелені. Вона має назву La Mauresque і розташована за двома адресами - номер 52 на бульварі Шарля де Голля і номер 48 на авеню Бельв'ю", - пише журналіст.

За інформацією Лещенка, в будинку Фірташа є сад, басейн і тенісний корт. Вартість цієї нерухомості - 49 млн євро.

Далі Лещенко опублікував дані про нерухомість Льовочкіна.

"Вілла Льовочкіна - це не просто наочне втілення того, куди вкладаються гроші, зароблені за десятиліття перебування в українській політиці. Це можливість простежити за офшорними компаніями і вийти на слід Льовочкіна в інших резонансних скандалах - таких як RosUkrEnergo і "Укртелеком", - пише журналіст .

За словами Лещенка, він почав шукати інформацію про нерухомість народного депутата після того, як дочка Льовочкіна опублікувала знімок з їх сімейного відпочинку у минулому році.

"Дочка Льовочкіна опублікувала знімок з їх сімейного відпочинку у минулому році. У кадр не потрапило майже нічого, крім характерного паркана і ліхтарів. Про те, що Льовочкін має нерухомість в Сен-Жан-Кап-Ферра, давно ходили чутки серед українських бізнесменів і політиків", - продовжує ділитися подробицями розслідування журналіст.

За інформацією Лещенка, розкішна вілла Льовочкіна розташована за адресою: будинок 56, бульвар Шарля де Голля в Сен-Жан-Кап-Ферра.

Як пише журналіст, Льовочкіну належить відразу п'ять земельних ділянок, об'єднаних однією територією, а вся нерухомість оформлена на данську компанію.

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...

Генштаб закликав не втягувати ЗСУ в політичну боротьбу, Ганна Маляр різко відреагувала

вівторок, 16 квітень 2024, 22:42

16 квітня Генеральний штаб Збройних сил України заявив у Facebook про появу спекуляцій щодо системи комунікацій Генштабу, передають Патріоти України. "Останнім часом з'являється чимало спекуляцій щодо системи комунікацій Генерального штабу Збройних сил...