Make America White Again: Журналісти розгадали, чому Трамп фотографується тільки з чоловіками (фото)

Гасло Трампа «зробити Америку великою знову» містило неявну обіцянку повернути історичну перевагу «білій людині», а зокрема, «білим чоловікам», які підтримували республіканця на виборах.

Дональд Трамп і його білі чоловіки обговорюють питання материнства і дитинства. Фото: Твіттер.

Західна преса звернула увагу на те, що на офіційних фотографіях з обговорень законопроектів в США, які влада поширює в мережі, в компанії з президентом Дональдом Трампом зображені виключно чоловіки. Про це пише The Independent, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Зокрема, ЗМІ помітили, що на фото з обговорення реформи охорони здоров'я, яке опублікував в Twitter віце-президент Майк Пенс, можна побачити тільки чоловіків. Користувачам соцмережі здалося дивним, що на розгляд законопроекту, що охоплює питання материнства і дитинства, не покликали жодну жінку.

"О, дивіться, кімната, повна білих чоловіків", - написали коментатори.

Видання нагадало, що взимку, коли президент США Дональд Трамп підписував указ, спрямований на боротьбу з абортами, на офіційних знімках в його оточенні також були присутні виключно чоловіки. При цьому в той момент в кабінеті глави держави перебувала його радник Келліан Конуей, однак її не включили в кадр навіть для того, щоб зробити вигляд, що в команді немає гендерної нерівності.

У свою чергу оглядач The New York Times Джилл Філіпович вважає, що відсутність жінок на офіційних знімках не випадкова. Він вивів цілу теорію, яку The Independent назвало зловісною, згідно з якою гасло Трампа "зробити Америку великою знову" містив неявну обіцянку повернути історичну перевагу "білій людині". Зокрема "білим чоловікам", які підтримували республіканця на виборах. Фотографії з заходів відповідають на запит прихильників президента США, вважає журналіст.

Як відомо, опоненти Трампа регулярно звинувачують його в расизмі, сексизмі та неповажному ставленні до жінок. Після обрання мільярдера главою держави в США пройшов жіночий марш протесту, в якому брали участь Мадонна, Шер, Скарлетт Йоханссон і інші знаменитості.

Наступальна операція в лісі - надскладна бойова робота: Азов показав процес захоплення російських позицій у Серебрянському лісі на Луганщині (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:45

Воїни бригади "Азов" показали відео штурму російських позицій у Серебрянському лісництві. . "Це відео про справжні бої у лісах Кремінної. Документальні кадри усіх етапів роботи штурмових груп: від стройового огляду і приготувань, артпідготовки і почат...

Через загиблих на війні в Україні найманців: Делегація зі Шрі-Ланки відвідає Росію

четвер, 16 травень 2024, 23:02

Шрі-Ланка має намір направити делегацію в Росію для розслідування долі сотень своїх громадян, які беруть участь у війні проти України. Про це повідомляє The Guardian, передають Патріоти України. У міністерстві оборони Шрі-Ланки заявили, що за допомогою...