Махнув до Міс Росії: Не чекаючи власного арешту, Оніщенко поїхав дивитися футбол в РФ

​На опублікованому у соцмережі фото скандальний "газовий король" відпочиває в російській столиці з двома дівчатами - міс Росія-2015 Софією Нікітчук і телеведучою Вікторією Бонею.

Олександр Оніщенко вже у Москві. Фото:novynarnia.com

Завтра Рада повинна розглянути питання арешту нардепа від групи "Воля народу" Олександра Оніщенка. А він тим часом 3 липня в Москві дивився матч чвертьфіналу Євро-2016 між збірними Франції та Ісландії. Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram, зазначають Патріоти України.

На опублікованому фото зліва від Оніщенка сидить переможниця конкурсу Міс Росія-2015 Софія Нікітчук, праворуч - телеведуча Вікторія Боня.

Боня перепостила опубліковану депутатом фотографію, супроводивши її коментарем: "Ледве вмовили Сашу прийняти правильне рішення і приїхати в Росію, подивитися матч Франція - Ісландія".

Як повідомлялося раніше, проект постанови про згоду Верховної Ради на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт народного депутата Олександра Онищенка буде розглянуто завтра, 5 липня.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...