"Маріонетка Путіна": Тисячі людей в Нью-Йорку протестували проти Дональда Трампа (фото)

​Американці звинувачують обраного президента Трампа в зв'язках з Кремлем.

Демонстранти на Манхеттені. Фото: ВВС.

На Манхеттені 12 листопада відбулася масштабна акція протесту проти обрання Дональда Трампа президентом США. Демонстранти паралізували центр Нью-Йорка, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За словами організаторів акції, на участь в ній заздалегідь записалися близько 10 тисяч осіб. І хоча офіційно поліція оцінила число демонстрантів вдвічі менше, по П'ятій авеню марширував значний натовп, що розтягнувся на кілька міських кварталів. Люди йшли на північ, до хмарочоса «Трамп-тауер», резиденції Дональда Трампа.

Латиноамериканка в темних окулярах прийшла з плакатом «США може врятувати тільки Ель Чапо», тобто мексиканський наркобарон, який чекає зараз видачі в США. У минулому Ель Чапо (Коротун) погрожував Трампу в «Твіттері», а на минулому тижні журився з приводу перемоги цього «апологета ненависті, конфронтації, расизму, гноблення і жінконенависництва.

Як розповів спецкор видання ВВС, "сивобородий чоловік, який представився як Тоні і до пенсії працював інженером в аерокосмічній галузі, тримав плакат «Путін переміг».

- Що ви маєте на увазі? - запитав я.

- Що Трамп - це путінська маріонетка.

- Звідки ви це знаєте?

- Росіяни зламали комп'ютери Демпартії, росіяни знюхалися з Wikileaks ... Досить? У Трампа величезні ділові зв'язки в Росії ...

- Та ніби ні, - сказав я.

- Є, є. Він не може позичати гроші у американських банків. Вони йому не дають, тому що він кілька разів банкрутував. Йому доводиться позичати за кордоном. Він позичає гроші у російських олігархів.

Ім'я російського президента потрапило мені на очі потім ще раз. Молода жінка на П'ятій авеню високо підняла над головою плакат з написом «Trump - Hijo de Putin», що приблизно можна перекласти як «Трамп - Путін син» ( «hijo de puta» - розхожа іспанська лайка).

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....