Масштабна спецоперація: У Харкові затримали 18 резидентів російської розвідки (відео)

У СБУ розповіли подробиці.

Співробітники Служби безпеки України викрили групу з 18 резидентів російської розвідки, яка діяла в Харкові. Про це повідомив глава СБУ Василь Грицак в ефірі телеканалу "Прямий", повідомляють Патріоти України.

За його словами, російських шпигунів, які проводили диверсійно-розвідувальну діяльність на території України, затримали 17 серпня. Сімом з них вже оголошено про підозру, проведено 16 обшуків.

При цьому Грицак розповів, що куратор резидентів "сидів в Бєлгороді" і з території РФ керував групою.

Крім того, за даними СБУ в Україні діє ще одна група, підпорядкована до російській розвідці. Однак конкретної інформації про її діяльність глава СБУ не розповів.

"Рускій мір" несе лише смерть: У мережі показали, на що окупанти перетворили Роботине (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 9:14

Село Роботине повністю зруйноване окупантами. У населеному пункті не залишилось жодної вцілілої споруди, передають Патріоти України з посиланням на Сили оборони півдня в Telegram. "Ось так зараз виглядає Роботине, яке навіть неможливо назвати населеним...

У пеклі гості: ЗСУ "денацифікували" російського окупанта з дев'ятьма судимостями

вівторок, 16 квітень 2024, 8:43

Українські воїни ліквідували чергового російського окупанта із Володимирської області РФ. Загарбник на прізвисько "Лямба" дивом вижив під час удару HIMARS по російських окупантах на полігоні в Трудовському, де РФ зазнала значних втрат, але висновків н...