Мавпи - проти? ​У Криму два зоопарки оголосили протест "Няші" Поклонській

Власник зоопарку погрожує залишити Крим.

"Няша", Фото: ЖЖВ окупованому Криму закрилися два зоопарки на знак протесту проти так званого прокурора Криму Наталії Поклонської, передають Патріоти України. Про закриття звіринців оголосив директор кримських приватних зоопарків "Казка" і сафарі-парку "Тайган" Олег Зубков. Відзначимо, що раніше в зоопарках померли два тигреня.

"У такій обстановці, такому свавіллі кримської влади, якого ще не знала історія зоопарку і Криму, я не можу працювати в своїх парках", - сказав Зубков і зажадав відставки Поклонської. Зоопарки перестали працювати з 10 грудня.

Зубков готовий розглянути пропозиції про переїзд в інший російський регіон або іншу країну, оскільки "працювати в Криму сьогодні в такій обстановці просто немає ніякої можливості". У зоопарку "Казка" третього бенгальський тигр знаходиться в критичному стані, розповів директор.

У свою чергу, Поклонська назвала заяву Зубкова вимогою "неврівноваженої і неадекватної людини". "Для мене рішення про закриття говорить тільки про одне: у нього дійсно не відповідають умови для того, щоб там утримувалися тварини. Гарна можливість для того, щоб навести там порядок", - сказала вона.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...