"Мрійливий неадекват із улуса Орди": Турчинов відповів Медведєву на "недержавність" України

Україна - це держава, яка своїм існуванням ставить хрест на відродженні та реванші Радянської імперії зла, наголосив секретар РНБО.

Олександр Турчинов. Фото:www.5.ua

Російський чиновник заявив, що української держави немає. У відповідь секретар РНБО нагадав йому прості історичні факти про походження Росії. Заява прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва про відсутність держави в Україні демонструє наскільки керівники РФ бояться і істерично сприймають сам факт існування нашої країни. Про це заявив секретар РНБО Олександр Турчинов, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу ради.

Турчинов підкреслив, що Україна - це держава, яка зупинила просування російського агресора на захід. "Україна - це держава, яка своїм існуванням ставить хрест на відродженні та реванші Радянської імперії зла", - сказав він.

"Хочу нагадати цим кремлівським неадекватним мрійникам, що українці мали державу зі столицею в Києві ще задовго до виникнення Московського улусу Золотої Орди. Україна буде існувати і після того, як злість, агресія та внутрішні протиріччя, які завжди притаманні тоталітарним режимам, розірвуть на шматки залишок радянської імперії, що носить назву Russia (Раша)", - заявив секретар РНБО.

Як відомо, сьогодні на нараді щодо стану та перспектив російської вугільної промисловості Медведєв заявив, що в Україні "ні промисловості, ні держави не існує".

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...