Медаль Свободи посмертно: Президент США Дональд Трамп нагородить Елвіса Преслі

Президентською медаллю Свободи нагороджуються люди, які зробили особливий внесок у безпеку і захист національних інтересів США, у підтримання миру в усьому світі, а також за заслуги в області культури або інших громадських і приватних сферах.

Президент США Дональд Трамп 16 листопада посмертно нагородить Елвіса Преслі медаллю Свободи, повідомляється на сайті Білого дому. Президентською медаллю Свободи нагороджуються люди, які зробили особливий внесок у безпеку і захист національних інтересів США, у підтримання миру в усьому світі, а також за заслуги в області культури або інших громадських і приватних сферах.

«Елвіс Преслі став уособленням американської культури для мільярдів Я його фанатів по всьому світу. Елвіс поєднував госпел, кантрі і ритм-енд-блюз, щоб створити своє неповторне звучання, і продав більше мільярда записів », - йдеться в заяві.

У Білому домі також відзначили і той факт, що Преслі, вже будучи популярним співаком, відслужив два роки в армії. Співак служив у танковій дивізії в Західній Німеччині, продовжуючи випускати нові пісні і виступати з концертами в Європі, пише «Коммерсант».

Елвіс Преслі народився в 1935 році в штаті Міссісіпі помер у віці 42 років. Він був одним з перших виконавців, включених до Зали слави рок-н-ролу.

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...