Мер Дніпра образив українців: Соцмережі вибухнули обуренням

Борис Філатов матом запропонував батькам самим купувати дітям підручники.

Борис Філатов. Фото: 4esno.com.ua.

Мер Дніпра Борис Філатов вразив користувачів соцмереж своєю грубою відповіддю на питання городянина про шкільні підручники. Про це написала політолог Тетяна Лупова на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Мер Дніпра матом запропонував батькам самим купувати дітям підручники", — повідомила вона, опублікувавши скріншот листування Філатова з одним з жителів міста.

"Але, б**дь, можна починати відучувати жити на шару?" — грубо цікавиться Філатову дніпрянина, який, судячи з усього, поскаржився на брак підручників у школах.

"Вам важко власній дитині підручники купити?", — запитує мер Дніпра.

Борис Філатов повідомив, що проблеми з підручниками у місті через те, що сильно завантажена друкарня.

Пост зі скріншотом Філатова зібрав понад 1,3 тисяч лайків і близько 650 перепостів.

"Паритетно", "Ганьба меру мільйонерові", "Освіта — бренд, який зобов'язана розвивати країна", "Борис такий душка, бл**ь", "Друкарня завантажена друкуванням бабла", "Без мата не можна — тоді запідозрять, що не мачо", ""Досить жити на шару!" Це навіть крутіше, ніж "жити по новому!", "Відповідь на п'ятірочку. Не платите податки цій державі - купіть своєму чаду підручники", "Мера на мило", — обурюються користувачі Facebook.

Як повідомляли Патріоти України, раніше мер Дніпра Борис Філатов порадував користувачів соціальних мереж звісткою про те, що місто розриває побратимські стосунки з російськими містами.

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...

Після гучних звинувачень у корупції: Міністр Сольський подав у відставку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:31

Міністр аграрної політики та продовольства Микола Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею на 500 мільйонів, написав заяву про відставку. Про це повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у Facebook в четвер, 25 квітня. . "До Верховної ...