Мер Кличко розділив між депутатами Київради понад три мільйони гривень

Усі гроші мають піти на виконання зобов'язань перед виборцями.

Віталій Кличко. Фото: КиевВласть.Київський мер Віталій Кличко знову підкинув депутатам Київради понад три мільйони гривень. Про це йдеться в розпорядженнях міського голови, повідомляють Патріоти України з посиланням на Depo.Київ.

Зокрема, депутат від промерської фракції Артеменко отримає близько 40 тис. гривень. За ці гроші він має придбати поштові скриньки та мотокоси для ЖЕДів, що розташовані на його окрузі.

А от депутат від "Єдності" Алла Шлапак отримає майже 150 тис. гривень. Ці кошти вона має передати для надання матеріальної допомоги одній молодіжній громадській організації.

На матеріальну допомогу для громадської організації на Оболоні депутат Київради Владислав Михайленко, що входить до фракції "Солідарність", отримає майже 90 тис. гривень.

Але одним з лідером за обсягами отриманих грошей з бюджету є "свободівець" Петро Кузик. Йому виділяють майже 300 тис. гривень. Гроші мають бути направлені на ремонт дитячих майданчиків у Деснянському районі.

Загалом депутати Київради отримають з бюджету столиці більше трьох мільйонів гривень.

Закон про "іноагентів" не наближає Грузію до ЄС, - ​президент Європейської Ради

субота, 20 квітень 2024, 19:05

Президент Європейської Ради Шарль Мішель розкритикував грузинський закон про "іноагентів", заявивши, що його прийняття вплине на рішення про вступ Грузії до ЄС. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. "Я хочу чітко заявити: цей законопр...

Верещук прокоментувала чутки про своє нове "призначення"

субота, 20 квітень 2024, 18:41

Віцепрем'єр-міністерка Ірина Верещук відреагувала на інформацію у ЗМІ про "призначення" головою Тернопільської обласної військової адміністрації. Про це вона повідомила у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Сьогодні деякі ЗМІ написали,...