Меркель: Продовження санкцій проти Росії ніщо не зупиняє

Лідери ЄС готові продовжити санкції проти Росії.

Фото: www.kievpravda.com

Канцлер Німеччини Ангела Меркель за підсумками зустрічі глав держав ЄС у Брюсселі заявила, що вона і президент Франції Франсуа Олланд дали зрозуміти лідерам ЄС, що продовження санкцій проти Росії необхідне, повідомляють Патріоти України з посиланням на The Wall Street Journal.

Посилаючись на домовленість про припинення вогню на південному сході України, яка досі не виконана, Меркель заявила, що для продовження санкцій немає ніяких перешкод. "Продовження санкцій ніщо не зупиняє", — заявила Меркель.

Вона зазначила, що обговорення обмежень проти Росії на саміті лідерів ЄС зайняло трохи часу. В свою чергу голова Європейської ради Дональд Туск пообіцяв, що більш широке обговорення питання про санкції і відносини Євросоюзу з Росією відбудеться в жовтні.

Стосується Європи: Трамп назвав умову, за якої продовжить виділяти гроші на підтримку України

вівторок, 30 квітень 2024, 18:30

Ексочільник Білого дому і кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що очікує від Європи збільшення розміру військової допомоги для України. Вона має відповідати сумам, які надає Америка, в іншому разі він також відмовиться від підтримки, передаю...

Кошмарити Білгород, чи Курськ тепер не завадять: Бійці ССО уразили два вопожі ЗРК "Бук" на Сумському напрямку (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 18:17

Українські військові уразили два російські зенітно-ракетні комплекси Бук росіян на Сумському напрямку. Про це у вівторок, 30 квітня, повідомило командування Сил спеціальних операцій ЗСУ і оприлюднило відео з місця подій . Оператори одного з підрозділ...