Методи Ізраїля: Ярош направить до Росії ДРГ (відео)

"Візитівка Яроша" з фантому кремлівської пропаганди скоро може перетворитися на жахливу реальність для окупантів та зрадників України.

Дмитро Ярош. Фото: скрін відео

Екс-комбат Правого сектора, народний депутат України Дмитро Ярош пообіцяв створити і відправити в Росію диверсійні групи. Про це політик у четвер, 10 березня, заявив в інтерв'ю телеканалу 112 Україна, передають Патріоти України.

"Я говорив про повернення цих злочинців на територію України, і максимально цивілізованим способом було б бажано це робити. Але я розумію прекрасно, що без підтримки державних силових структур це зробити дуже важко. Ми говорили на ці теми на рівні СБУ, але розуміємо, що в умовах війни, коли увага відвернута на гарячий фронт, у нас можливості трошки обмежені – часові, ресурсні.

Тому ми далі будемо ініціювати, і така організація обов'язково повинна бути створена, тому що якщо ми будемо покладатися на міжнародні суди, то ми не будемо мати ніякого покарання тих злочинців, які спричинили ту кров, яка ллється зараз", - заявив Ярош.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...