Мільйони доларів у борг від путінського олігарха: Оприлюднено гучні деталі у справі Манафорта

Колишній радник Трампа, який зараз перебуває у в'язниці, мав справу з Олегом Дерипаскою.

Пол Манафорт. Фото:facenews.ua

Глава передвиборного штабу президента США Пол Манафорт отримав в борг від російського олігарха Олега Дерипаски $10 мільйонів. Про це стало відомо з документів, пов'язаних зі справою Манафорта, зазначають Патріоти України.

Так, згідно із заявою на отримання ордера на обшук підозрюваного, про отримання головою передвиборного штабу Трампа грошей від Дерипаски стало відомо після вивчення податкових декларацій компанії, яка належить Манафорту і його дружині.

У березні агентство Associated Press повідомило про те, що Манафорт отримав від Олега Дерипаски не менше $50 млн за просування інтересів президента РФ Володимира Путіна. Згідно зі свідченнями обізнаних з контрактом осіб і конфіденційних документів, що є у розпорядженні AP, контракт між Манафортом і Дерипаскою діяв з 2006 по 2009 роки, а щорічна виплата по ньому становила $10 млн.

Дерипаска назвав цю інформацію неправдивою. В даний час Манафорт перебуває під арештом в США, йому висунуто звинувачення, зокрема, в змові з метою відмивання грошей і змові з метою обману США. Він також є головним фігурантом справи про передбачуване втручання Росії в президентські вибори в США.

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...