Міністр інфраструктури прозвітував, де і за скільки відпочив з сім'єю (фото)

Володимир Омелян в деталях розповів, у скільки йому обійшовся 8-денний відпочинок у Туреччині.

Володимир Омелян. Фото:УНІАН

Звіт міністр інфраструктури опублікував на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Як і обіцяв, на завершення відпочинку повідомлю, де і, кому цікаво, за скільки відпочивав. Туреччина, Бодрум, готель Lux. Готель новий, цього року, ще добудовується. Море чисте, годують справді смачно.

Загалом, сподобалося. Марку - навіть дуже. До речі, виявилося, що землетруси - там часте явище. За 8 днів трусило мінімум тричі, причому, для мене відчутно. Місцеві на таке навіть уваги не звертають.

Проживання у стандартному номері із сніданком для нас із дружиною та Марком за 8 ночей обійшлися у 56,5 тис гривень плюс авіапереліт економ-класом." – зазначив він.

"Був приємно вражений увагою Інтернет-ЗМІ, які розгінною одночасною хвилею поспішили заявити, про вартість відпочинку у півмільйона. Окрім, старих і вічних друзів з апострофа, дєпо, дєлавая сталіца ("друзья з аднаво ларца"), двєсті, камсамольская правда, написало про мій відпочинок навіть видання Кафедра англійської філології та перекладу. Не знаю, що це таке, але мене це направду зворушило.

Бодай, могли перевірити у гуглі, скільки ж коштує номер-стандарт в цьому готелі." - заявив Омелян.

"Сподіваюся, інші, які таємниче зникають і появляються вже з дорогою засмагою, теж наслідують мій приклад і опублікують вартість власних відпусток зі скрін-шотами. Загалом, у відпустці нічого крамольного немає, якщо її оплачена вартість відповідає офіційним доходам і потім вноситься в декларацію згідно процедури." - наголосив міністр.

Але радіти поки що зарано: У Хорватії на виборах перемогла проукраїнська партія

четвер, 18 квітень 2024, 19:14

У Хорватії партія проукраїнського прем’єр-міністра Андрея Пленковича "Хорватський демократичний союз" перемогла на дострокових парламентських виборах, але не набрала абсолютної більшості, і тепер муситиме домовлятися про коаліцію, передають Патріоти Ук...

Цинізму не позичати: У прикордонні Чернігівщини окупанти атакували водія автомобіля, який привіз хліб у магазин

четвер, 18 квітень 2024, 18:56

Вдень 18 квітня російські терористи обстріляли водія автомобіля, який привіз хліб у магазин. Внаслідок воєнного злочину чоловік 1994 року народження отримав контузію. Війська РФ вдарили по цивільному транспортному засобу в Новгород-Сіверському районі. ...