Міністр оборони Німеччини закликала Трампа проявити жорсткість до Путіна, - Deutsche Welle

Новообраний президент США ні на хвилину не повинен забувати про бомбардування Алеппо і анексію Криму, а також не ставитись до НАТО як до бізнесу.

Урсула фон дер Ляйен. Фото: Deutsche Welle.

Міністр оборони Німеччини Урсула фон дер Ляйен (Ursula von der Leyen) закликала обраного президента США Дональда Трампа зайняти жорстку позицію по відношенню до Росії. Про це вона заявила в четвер, 10 листопада, в ефірі німецького суспільно-правового телеканалу ZDF, передають Патріоти України з посиланням на DW.

"Трамп повинен чітко заявити, на чиєму він боці: на стороні закону, світопорядку і демократії, або ж йому все одно і він налагоджує свого роду чоловічу дружбу", - сказала глава Міноборони.

Вона також додала, що в розмовах з Путіним не можна забувати ні про анексію Криму, ні про бомбардування Алеппо.

Крім того, фон дер Ляйен закликала Трампа не ставитись до НАТО як до бізнесу. "Це не підприємство. Це не той випадок, коли можна сказати: минуле мене не хвилює. Цінності, які ми представляємо, мені також не важливі, я подивлюся, скільки грошей я можу заробити і чи може вийти вигідна угода. Так не управляють країною, і це не принцип НАТО ", - підкреслила вона.

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...

"Наша мета - зробити її найбільш сильною з усіх": Зеленський розповів, на якому етапі безпекова угода зі США

неділя, 28 квітень 2024, 22:14

Україна працює із США над текстом двосторонньої безпекової угоди. Влада хочу зробити цю угоду найбільш сильною з усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у неділю, 28 квітня, передають Патріоти України. «Зараз наші...